KookJij

Shoarmataart

Een heerlijk shoarmataart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Shoarmataart te bereiden

Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Uien pellen en fijn snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en snipperen. In een braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Shoarmavlees 5 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten bakken. Eieren loskloppen met monchou, peper en zout. Springvorm invetten met rest van de olie en bekleden met bladerdeeg. Met een vork gaatjes in het bladerdeeg prikken. De shoarmavulling over de bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In het midden van de oven de taart in 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Lekker met rijst en een frisse salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gerdien

gerdien zegt:
Ga het proberen.
andrea1

andrea1 zegt:
even een vraagje monchou pan en oven wat lijkt er op want is bij ons in supermarkt niet te verkrijgen??
Anna

Anna zegt:
Ga dit zeker gauw maken. Ruud is gek op broodje shoarma (ik niet zo) maar dit ziet er heerlijk uit!:D:D
joop van rij

joop van rij zegt:
Marijke hartstikke lekker grs:)
Bobby

Bobby zegt:
Dit lijkt mij lekker, ik ben gek op shoarma! Het is weer is een keer wat anders dan een broodje :)