Recept
« Terug naar recepten
Shoarmataart
PT50M
Shoarmataart
Een heerlijk shoarmataart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmataart te bereiden
Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Uien pellen en fijn snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en snipperen. In een braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Shoarmavlees 5 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten bakken. Eieren loskloppen met monchou, peper en zout. Springvorm invetten met rest van de olie en bekleden met bladerdeeg. Met een vork gaatjes in het bladerdeeg prikken. De shoarmavulling over de bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In het midden van de oven de taart in 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Lekker met rijst en een frisse salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
andrea1 zegt:
Anna zegt:
Bobby zegt:
gerdien zegt: