Recept
« Terug naar recepten
Sint Hubertusbouillon
PT240M
Sint Hubertusbouillon
Een heerlijk sint hubertusbouillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sint Hubertusbouillon te bereiden
Hak de prei, wortel, selderij en ui grof. Snij en hak de afsnijdsels en botten in stukken van ongeveer 5 centimeter. Breng de runderbouillon met wijn, groenten, jeneverbessen en afsnijdsels en botten aan de kook. Laat gedurende een paar uur trekken maar niet meer koken. Maak de paddestoelen schoon en hak deze fijn. Bak ze even aan. Passeer de bouillon eventueel door een doek, en breng weer aan de kook. Strooi wat gebakken paddestoelen in een bord. Giet een scheutje jägermeister erop en schep de bouillon in de borden.