KookJij

Sint Hubertusbouillon

Een heerlijk sint hubertusbouillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sint Hubertusbouillon te bereiden

Hak de prei, wortel, selderij en ui grof. Snij en hak de afsnijdsels en botten in stukken van ongeveer 5 centimeter. Breng de runderbouillon met wijn, groenten, jeneverbessen en afsnijdsels en botten aan de kook. Laat gedurende een paar uur trekken maar niet meer koken. Maak de paddestoelen schoon en hak deze fijn. Bak ze even aan. Passeer de bouillon eventueel door een doek, en breng weer aan de kook. Strooi wat gebakken paddestoelen in een bord. Giet een scheutje jägermeister erop en schep de bouillon in de borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst