Recept
« Terug naar recepten
Sint Jacobsvruchten met appel, witloof en kerrie
PT35M
Sint Jacobsvruchten met appel, witloof en kerrie
Een heerlijk sint jacobsvruchten met appel, witloof en kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sint Jacobsvruchten met appel, witloof en kerrie te bereiden
Week de gelatineblaadjes in koud water. Verwarm het appelsap met de sherry en los er de uitgeknepen gelatine in op. Giet in een platte vorm en plaats 2h in de koelkast of ca. 10 min. in de diepvries.
Besprenkel de witlofreepjes met het citroensap. Breng op smaak met currypoeder, peper en zout.
Snijd repen van de appelgelei en maak rolletjes met de witloofreepjes.
Druk de Sint Jacobsvruchten aan in de warme pan zodat ze aan de bodem kleven. Duw na ca. sec. met je duim om los te maken. Bak aan kant zodat de Sint Jacobsvruchten niet helemaal doorbakken zijn.
Presenteer telkens 2 bolletjes appelsorbet met daarop een witloofpakketje. Leg de Sint Jacobsvruchten ertussen.
Besprenkel de witlofreepjes met het citroensap. Breng op smaak met currypoeder, peper en zout.
Snijd repen van de appelgelei en maak rolletjes met de witloofreepjes.
Druk de Sint Jacobsvruchten aan in de warme pan zodat ze aan de bodem kleven. Duw na ca. sec. met je duim om los te maken. Bak aan kant zodat de Sint Jacobsvruchten niet helemaal doorbakken zijn.
Presenteer telkens 2 bolletjes appelsorbet met daarop een witloofpakketje. Leg de Sint Jacobsvruchten ertussen.