KookJij

Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus

Een heerlijk sint-jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: fem style
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus te bereiden

kerriesaus:
appel en sjalot aanstoven in boter
bestrooien met kerriepoeder en een weinig bloem
bevochtigen met kippenbouillon en room
inkoken tot sausdikte
de Sint-Jakobsvruchten reinigen en in olie leggen
groenten in tonvorm snijden en apart garen
de pastas garen
Sint-Jakobsvruchten grillen op een hete grillpan
Afwerking

De pastas in boter opwarmen en op de borden schikken
Hierop komen de Sint-Jakobsvruchten
Bovenaan de groenten in kleurschakering leggen
Onderaan komt de saus
Overstrooien met bieslook






Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst