Recept
« Terug naar recepten
Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus
PT45M
Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus
Een heerlijk sint-jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fem style
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus te bereiden
kerriesaus:
appel en sjalot aanstoven in boter
bestrooien met kerriepoeder en een weinig bloem
bevochtigen met kippenbouillon en room
inkoken tot sausdikte
de Sint-Jakobsvruchten reinigen en in olie leggen
groenten in tonvorm snijden en apart garen
de pastas garen
Sint-Jakobsvruchten grillen op een hete grillpan
Afwerking
De pastas in boter opwarmen en op de borden schikken
Hierop komen de Sint-Jakobsvruchten
Bovenaan de groenten in kleurschakering leggen
Onderaan komt de saus
Overstrooien met bieslook
appel en sjalot aanstoven in boter
bestrooien met kerriepoeder en een weinig bloem
bevochtigen met kippenbouillon en room
inkoken tot sausdikte
de Sint-Jakobsvruchten reinigen en in olie leggen
groenten in tonvorm snijden en apart garen
de pastas garen
Sint-Jakobsvruchten grillen op een hete grillpan
Afwerking
De pastas in boter opwarmen en op de borden schikken
Hierop komen de Sint-Jakobsvruchten
Bovenaan de groenten in kleurschakering leggen
Onderaan komt de saus
Overstrooien met bieslook