Recept
« Terug naar recepten
Sint-jakobsnoten met broccolimousse
PT25M
Sint-jakobsnoten met broccolimousse
Een heerlijk sint-jakobsnoten met broccolimousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sint-jakobsnoten met broccolimousse te bereiden
Snijd de broccoli in roosjes en kook beetgaar in lichtgezouten kokend water. Giet af, voeg boter, een weinig melk, peper, zout en nootmuskaat toe. Mix tot een gladde, maar dikke puree.
Bak de sint-jakobsnoten 1 min. aan beide kanten in boter. Halveer ze nadien overlangs, schik wat broccolimousse op de helft van de zeevruchten en dek af met de resterende plakjes sint-jakobsnoot. Werk af met enkele sprietjes bieslook.
Giet de warme kippenbouillon in vier diepe borden en schik er de sint-jakobsnoten in.
Bak de sint-jakobsnoten 1 min. aan beide kanten in boter. Halveer ze nadien overlangs, schik wat broccolimousse op de helft van de zeevruchten en dek af met de resterende plakjes sint-jakobsnoot. Werk af met enkele sprietjes bieslook.
Giet de warme kippenbouillon in vier diepe borden en schik er de sint-jakobsnoten in.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
fijnproever zegt: