Je kan er ook nog blokjes kaas bijvoegen.
Serveren met een champagnoise drank of champagne.
Recept
« Terug naar recepten
Slaatje van koude pasta (tagliatelle)
PT20M
Slaatje van koude pasta (tagliatelle)
Een heerlijk slaatje van koude pasta (tagliatelle) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Alfons Van de Mieroop
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Geen bron, zelf geprobeerd recept.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slaatje van koude pasta (tagliatelle) te bereiden
Kook 2 eieren hard.
Kook de pasta en laat afkoelen en snij de pasta in kleine blokjes.
Snij 1 kleine rode ui fijn.
Snij de gekookte en koude eieren in reepjes en daarna dwars in blokjes.
Meng de gesneden ui met de pasta en met 1 eetlepel mayonaise.
Meng daarna de eierblokjes er voorzichtig door.
Breng op smaak met zout en peper.
Doe het mengsel op een blaadje ijsbergsla.
Bestrooi met een weinig rood paprikapoeder.
Kook de pasta en laat afkoelen en snij de pasta in kleine blokjes.
Snij 1 kleine rode ui fijn.
Snij de gekookte en koude eieren in reepjes en daarna dwars in blokjes.
Meng de gesneden ui met de pasta en met 1 eetlepel mayonaise.
Meng daarna de eierblokjes er voorzichtig door.
Breng op smaak met zout en peper.
Doe het mengsel op een blaadje ijsbergsla.
Bestrooi met een weinig rood paprikapoeder.