KookJij

Smeuïge forel- en zalmmousse, afgewerkt met dille

Een heerlijk smeuïge forel- en zalmmousse, afgewerkt met dille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Smeuïge forel- en zalmmousse, afgewerkt met dille te bereiden

  1. Stoom de visfilets 10 min. Verwijder eventuele graten.
  2. Giet de vis, de geitenkaas, de olijfolie en het citroensap in een mixer en mix tot een homogene mousse. Voeg de blaadjes van een dilletakje toe, kruid met peper en zout en mix opnieuw. Giet in serveerschoteltjes.
  3. Toast enkele sneetjes traditioneel brood. Versier de mousse met de rest van de dille en serveer op de toasts.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Dank je wel
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Hallo Els,
Ik heb de foto bij je gerecht spinazietaartje toegevoegd. Gr, Erwin.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Els, blijkbaar kunnen we je niet verder helpen, zal het probleem doorgeven en hopelijk komt het terug in orde. Groetjes Hilde
Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Hallo, dat was inderdaad zoals het altijd was maar nu niet meer. Echt bij mij staat er alleen wat op de foto staat.
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Dag Els,
Ik krijg dit te zien bij jouw gerecht spinazietaartje, "kies of een drop bestand" en dan de foto op je pc selecteren.
Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Hallo Erwin, ik stuur er een foto bij zoals het bij mij onder een recept staat wat ik wil posten. Het lukt me niet om de foto bij het recept te krijgen terwijl het met al mijn recepten gewoon goed ging. Er is ook een periode geweest dat alle foto's verwijderd waren, maar deze zijn gelukkig weer terug. Groet Els