Recept
« Terug naar recepten
Smeuïge forel- en zalmmousse, afgewerkt met dille
PT20M
Smeuïge forel- en zalmmousse, afgewerkt met dille
Een heerlijk smeuïge forel- en zalmmousse, afgewerkt met dille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Smeuïge forel- en zalmmousse, afgewerkt met dille te bereiden
- Stoom de visfilets 10 min. Verwijder eventuele graten.
- Giet de vis, de geitenkaas, de olijfolie en het citroensap in een mixer en mix tot een homogene mousse. Voeg de blaadjes van een dilletakje toe, kruid met peper en zout en mix opnieuw. Giet in serveerschoteltjes.
- Toast enkele sneetjes traditioneel brood. Versier de mousse met de rest van de dille en serveer op de toasts.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Els Meeuwsen zegt:
Erwin Elens zegt:
Ik krijg dit te zien bij jouw gerecht spinazietaartje, "kies of een drop bestand" en dan de foto op je pc selecteren.
Els Meeuwsen zegt:
Els Meeuwsen zegt: