Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013
Recept
« Terug naar recepten
Soep: romig duootje van groenten
PT20M
Soep: romig duootje van groenten
Een heerlijk soep: romig duootje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: romig duootje van groenten te bereiden
Bloemkool in roosjes verdelen.
Broccoli in roosjes verdelen.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in olijfolie, houd een deel van de bloemkool en broccoli aan de kant voor afgarnering.
Voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen. Mix de soep en voeg room toe evenzeer de bloemkool en broccoli bijkruiden met peper.
Als laatste de fijn gesneden rucola eronder mengen.
Serveer de soep zeer warm.
Broccoli in roosjes verdelen.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in olijfolie, houd een deel van de bloemkool en broccoli aan de kant voor afgarnering.
Voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen. Mix de soep en voeg room toe evenzeer de bloemkool en broccoli bijkruiden met peper.
Als laatste de fijn gesneden rucola eronder mengen.
Serveer de soep zeer warm.
Hilde Dumont zegt:
Wat betreft de bestelling zal het doorgeven, komt zeker en vast in orde. Vriendelijke groetjes Hilde Kookjij