Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: 22 april 2013
PT15M
Soep van de dag: 22 april 2013
Een heerlijk soep van de dag: 22 april 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: 22 april 2013 te bereiden
Zeekraal indien nodig wat fijner snijden.
Rucola grof snijden.
Puntpaprika in ringen snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Tomaatjes fijner snijden.
Neem 2 soeplepels van de gekruide olie van de tomaatjes warm op en stoof de venkel, paprika, sjalotjes even aan.
Tomaatjes, zeekraal en rucola toevoegen evenzeer de witte porto en bouillon. Als laatste de mie en clams toevoegen.
Als de clams opengaan de soep zeer warm serveren met als afwerking de fijn gesneden gerookte zalm.
Rucola grof snijden.
Puntpaprika in ringen snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Tomaatjes fijner snijden.
Neem 2 soeplepels van de gekruide olie van de tomaatjes warm op en stoof de venkel, paprika, sjalotjes even aan.
Tomaatjes, zeekraal en rucola toevoegen evenzeer de witte porto en bouillon. Als laatste de mie en clams toevoegen.
Als de clams opengaan de soep zeer warm serveren met als afwerking de fijn gesneden gerookte zalm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.