Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: 22 augustus 2013
PT30M
Soep van de dag: 22 augustus 2013
Een heerlijk soep van de dag: 22 augustus 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: 22 augustus 2013 te bereiden
Aardappel in blokjes snijden.
Ajuin halveren en in blokjes snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Champignons kort aanstoven samen met de ajuin in de boter, voeg het sap van de citroen toe.
Vevolgens de andere groenten toevoegen en goed kruiden naar smaak.
Laat zachtjes pruttelen terwijl je regelmatig de bouillon toevoegd.
Serveer de soep zeer warm met de fijn gesneden vleeswaren.
Ajuin halveren en in blokjes snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Champignons kort aanstoven samen met de ajuin in de boter, voeg het sap van de citroen toe.
Vevolgens de andere groenten toevoegen en goed kruiden naar smaak.
Laat zachtjes pruttelen terwijl je regelmatig de bouillon toevoegd.
Serveer de soep zeer warm met de fijn gesneden vleeswaren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.