Recept
« Terug naar recepten
Spaanse aardappelsalade
PT30M
Spaanse aardappelsalade
Een heerlijk spaanse aardappelsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
goede bekende
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse aardappelsalade te bereiden
☻Aardappelen in 25 min. gaarkoken in de vleesbouillon.
☻Afgieten en afkoelen, in plakjes snijden van 1 - 1½cm.
☻Meng de mayo met de citroensap, teentjes knoflook en de peterselie en z+p.
☻Schep de aardappelen door de saus en laat 1 uur op kamertemperatuur komen.
☻Afgieten en afkoelen, in plakjes snijden van 1 - 1½cm.
☻Meng de mayo met de citroensap, teentjes knoflook en de peterselie en z+p.
☻Schep de aardappelen door de saus en laat 1 uur op kamertemperatuur komen.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Lekker bij tapas van varkensvlees.
enilorac zegt: