Recept
« Terug naar recepten
Spaanse bonenschotel met vis
PT30M
Spaanse bonenschotel met vis
Een heerlijk spaanse bonenschotel met vis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
605 kCal energie
30 Gram eiwit
14 Gram vet
82 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
14 Gram vet
82 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse bonenschotel met vis te bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de munt in reepjes. 2. Verhit de olie in een hapjespan.
Bak de chorizo in 2 minuten uit.
Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee.
Doe de tomaten erbij en duw ze met een spatel stuk en kook op middelhoog vuur in 5 minuten tot een dikke saus.
Schep de bevroren tuinboontjes erdoor.
Snijd de vis in stukken en leg erbij.
Stoof met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel over 4 borden, bestrooi met de munt en serveer de rijst erbij.
Snijd de munt in reepjes. 2. Verhit de olie in een hapjespan.
Bak de chorizo in 2 minuten uit.
Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee.
Doe de tomaten erbij en duw ze met een spatel stuk en kook op middelhoog vuur in 5 minuten tot een dikke saus.
Schep de bevroren tuinboontjes erdoor.
Snijd de vis in stukken en leg erbij.
Stoof met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel over 4 borden, bestrooi met de munt en serveer de rijst erbij.
leni zegt: