Recept
« Terug naar recepten
Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep
PT60M
Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep
Een heerlijk spaanse, gevulde tomaten-groentesoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep te bereiden
Maak de soep een dag van tevoren, de smaken zijn dan goed doorgetrokken.
Bak de ui, de knoflook en de chorizo in de boter zachtjes aan. Voeg de prei, wortel, knolselderij en kooltoe en laat dit even mee bakken. Voeg daarna de tomatenpuree toe en vul de pan aan met de bouillon.
Laat het geheel in ca. 30 minuten zachtjes koken.
Voeg vervolgens de aardappelblokjes, pasta, boontjes en tomaatblokjes toe aan de soep en laat het nog 15 minuten op een laag vuur doorkoken.
Breng de soep op smaak met peper, zout en groene pesto.
Serveer de Parmezaanse kaas apart.
Bak de ui, de knoflook en de chorizo in de boter zachtjes aan. Voeg de prei, wortel, knolselderij en kooltoe en laat dit even mee bakken. Voeg daarna de tomatenpuree toe en vul de pan aan met de bouillon.
Laat het geheel in ca. 30 minuten zachtjes koken.
Voeg vervolgens de aardappelblokjes, pasta, boontjes en tomaatblokjes toe aan de soep en laat het nog 15 minuten op een laag vuur doorkoken.
Breng de soep op smaak met peper, zout en groene pesto.
Serveer de Parmezaanse kaas apart.