KookJij

Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep

Een heerlijk spaanse, gevulde tomaten-groentesoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaanse, gevulde tomaten-groentesoep te bereiden

Maak de soep een dag van tevoren, de smaken zijn dan goed doorgetrokken.
Bak de ui, de knoflook en de chorizo in de boter zachtjes aan. Voeg de prei, wortel, knolselderij en kooltoe en laat dit even mee bakken. Voeg daarna de tomatenpuree toe en vul de pan aan met de bouillon.
Laat het geheel in ca. 30 minuten zachtjes koken.
Voeg vervolgens de aardappelblokjes, pasta, boontjes en tomaatblokjes toe aan de soep en laat het nog 15 minuten op een laag vuur doorkoken.
Breng de soep op smaak met peper, zout en groene pesto.

Serveer de Parmezaanse kaas apart.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst