Recept
« Terug naar recepten
Spaanse Kebab
PT90M
Spaanse Kebab
Een heerlijk spaanse kebab recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maroeska Selten
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
23 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse Kebab te bereiden
Het varkensvlees in 2 cm grote stukken snijden en marineren met knoflook, peterselie, citroensap, olijfolie en peper. 1 uur in de ijskast laten rusten en tegelijkertijd de bamboespiesen in water laten weken (tegen verbranding).
Na dat uur het vlees op de spiesen steken en in 4-5 minuten op de hete grill bakken. Het vlees daarna garen in een voorverwarmde oven van 170 °C.
Alle ingrediënten (behalve de citroenen) voor de paprikadressing door elkaar roeren.
De spiesen voor het serveren met paprikadressing bedruipen en met citroenkwarten garneren.
Na dat uur het vlees op de spiesen steken en in 4-5 minuten op de hete grill bakken. Het vlees daarna garen in een voorverwarmde oven van 170 °C.
Alle ingrediënten (behalve de citroenen) voor de paprikadressing door elkaar roeren.
De spiesen voor het serveren met paprikadressing bedruipen en met citroenkwarten garneren.
AnnikaT zegt: