Recept
« Terug naar recepten
Spagettini met pesto, tomaat en mozarella
PT45M
Spagettini met pesto, tomaat en mozarella
Een heerlijk spagettini met pesto, tomaat en mozarella recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spagettini met pesto, tomaat en mozarella te bereiden
Kook de spagettini in 5 minuten gaar, voor wat stevige bite, kook je het 4 minuten. Spoel de pasta af onder koud water en laat het goed uitlekken. Snij de tomaten en mozzarella in blokjes en doe in de kom. Doe er de yoghurt, crème fraîche, pesto bij en maak op smaak met peper en zout. Doe er op het laatst de fijngesneden basilicum bij en zet het in de koelkast tot het lekker koud is.
Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)
Heb dit recept zelf verzonnen, in de hoop dat het net zo lekker zou smaken als ik dacht. En ik had het niet mis. Het was verukkelijk! Erg lekker als het zo warm is je geen zin hebt om 's avonds lang in de keuken te moeten staan. Dan maak je het gewoon 's morgens.
k_lotterman zegt: