Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti aglio olio met sucuk
PT20M
Spaghetti aglio olio met sucuk
Een heerlijk spaghetti aglio olio met sucuk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti aglio olio met sucuk te bereiden
-Het vel van de suçuk worsten afhalen en de worst in plakjes snijden.
-In een beetje olijfolie de plakjes op zacht vuur bakken tot ze krokant zijn.
-De rest van de olijfolie erbij doen en op laag vuur verwarmen.
-De knoflook erbij doen en mee laten bakken, maar niet bruin laten worden.
-Intussen de spaghetti koken, afgieten maar niet afspoelen!
-De spaghetti, aromat en peterselie bij de suçuk doen en alles goed doormengen en heet laten worden.
-Verdelen over 4 borden en de tomaatplakjes als garnering erbij leggen, de liefhebbers kunnen deze aan tafel door de spaghetti mengen.
-Serveren met parmezaanse kaas en lauw/warm stokbrood.
-In een beetje olijfolie de plakjes op zacht vuur bakken tot ze krokant zijn.
-De rest van de olijfolie erbij doen en op laag vuur verwarmen.
-De knoflook erbij doen en mee laten bakken, maar niet bruin laten worden.
-Intussen de spaghetti koken, afgieten maar niet afspoelen!
-De spaghetti, aromat en peterselie bij de suçuk doen en alles goed doormengen en heet laten worden.
-Verdelen over 4 borden en de tomaatplakjes als garnering erbij leggen, de liefhebbers kunnen deze aan tafel door de spaghetti mengen.
-Serveren met parmezaanse kaas en lauw/warm stokbrood.
apu zegt: