Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti Carbonara
PT30M
Spaghetti Carbonara
Een heerlijk spaghetti carbonara recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spaghetti Carbonara te bereiden
1. kook spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. pel de ui en de knoflook en snijd fijn.
3. Bak het spek in ca 3 min. uit zonder toevoeging van olie en boter in de wok. Voeg ui en knoflook en bak ze 5 min. mee. Roer af en toe goed door. Voeg chili toe.
4. Klop de eieren los met de room en de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met zout en peper.
5. Voeg het roommengsel toe aan het spek en verwarm zachtjes. Het mengsel mag niet koken, anders krijg je roerei!
6. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog even mee. Vervolgens serveren, eventueel met basilucumblaadjes er overheen.
2. pel de ui en de knoflook en snijd fijn.
3. Bak het spek in ca 3 min. uit zonder toevoeging van olie en boter in de wok. Voeg ui en knoflook en bak ze 5 min. mee. Roer af en toe goed door. Voeg chili toe.
4. Klop de eieren los met de room en de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met zout en peper.
5. Voeg het roommengsel toe aan het spek en verwarm zachtjes. Het mengsel mag niet koken, anders krijg je roerei!
6. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog even mee. Vervolgens serveren, eventueel met basilucumblaadjes er overheen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hans zegt:
wilma zegt:
Tania zegt:
miranda zegt: