Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti con gamberetti e rucola
PT30M
Spaghetti con gamberetti e rucola
Een heerlijk spaghetti con gamberetti e rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Vanderzaken
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Harry Vanderzaken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti con gamberetti e rucola te bereiden
Spaghetti koken volgens aanwijzingen.
Verhit olijfolie in de pan, fruit hierin de knoflook en de Spaanse pepers. Zodra de knoflook gaat kleuren, garnalen erbij, 1 minuut bakken. Puree van zongedroogde tomaten erbij en even door koken.
Spaghetti afgieten. Beetje van kookvocht aan saus toevoegen. Saus passeren door grof vergiet, garnalen apart houden.
Vlak voor het serveren de spaghetti en saus mengen, helft van de rucola erbij, citroensap erover. Op smaak maken met zout en peper. Op borden verdelen, garnalen verdelen en andere helft van rucola en citroenrasp over de pasta.
Verhit olijfolie in de pan, fruit hierin de knoflook en de Spaanse pepers. Zodra de knoflook gaat kleuren, garnalen erbij, 1 minuut bakken. Puree van zongedroogde tomaten erbij en even door koken.
Spaghetti afgieten. Beetje van kookvocht aan saus toevoegen. Saus passeren door grof vergiet, garnalen apart houden.
Vlak voor het serveren de spaghetti en saus mengen, helft van de rucola erbij, citroensap erover. Op smaak maken met zout en peper. Op borden verdelen, garnalen verdelen en andere helft van rucola en citroenrasp over de pasta.