BIMI is een broccoli soort dat qua smaak tussen broccolie en Chineese kool is maar echter één voordeel het is wat milder van smaak.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met ansjovis en BIMI
PT20M
Spaghetti met ansjovis en BIMI
Een heerlijk spaghetti met ansjovis en bimi recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan vogelzang
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
www.bimi.eu.com
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met ansjovis en BIMI te bereiden
1 Kook de spaghetti volgens verpakking beetgaar in
licht gezouten water
2 Verhit in tussen de olijfolie in een grote koekenpan
op half hoog vuur
3 Doe hierin de knoflookplakjes, chilipoeder en
ansjovis erin.
Fruit deze al roerent 2 min. tot dat ze gaan kleuren
4 Doe de BIMI er bij en roerbak deze een paar min.
tot dat deze net is geslonken.
5 giet de pasta af zodra de beetgaar is.
Doe de pasta in de koekenpan en schep hem
rustig door de groente
licht gezouten water
2 Verhit in tussen de olijfolie in een grote koekenpan
op half hoog vuur
3 Doe hierin de knoflookplakjes, chilipoeder en
ansjovis erin.
Fruit deze al roerent 2 min. tot dat ze gaan kleuren
4 Doe de BIMI er bij en roerbak deze een paar min.
tot dat deze net is geslonken.
5 giet de pasta af zodra de beetgaar is.
Doe de pasta in de koekenpan en schep hem
rustig door de groente