Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met eieren, bacon en room
PT25M
Spaghetti met eieren, bacon en room
Een heerlijk spaghetti met eieren, bacon en room recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spaghetti met eieren, bacon en room te bereiden
1. Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de ui en het knoflook in 5 minuten zacht.
2. Voeg de plakjes pancetta of spek toe en roerbak ze 10 minuten.
3. Kook intussen de spaghetti in een grote pan koken water met zout (volgens de aanwijzingen op de verpakking) beetgaat (al dente).
4. Roer de eieren los met de crème fraîche, de parmezaanse kaas en veel zwarte peper.
5. Laat de pasta goed uitlekken, doe hem in de pan met de plakjes pancetta of spek en meng alles goed.
6. Draai het vuur uit, doe meteen het eimengsel in de pan en meng het door de pasta.
7. Verdeel de op smaak gebrachte spaghetti over 4 verwarmde kommen en bestrooi met versgemalen zwarte peper. Zet de kommen direct op tafel met de parmezaanse kaas ernaast.
2. Voeg de plakjes pancetta of spek toe en roerbak ze 10 minuten.
3. Kook intussen de spaghetti in een grote pan koken water met zout (volgens de aanwijzingen op de verpakking) beetgaat (al dente).
4. Roer de eieren los met de crème fraîche, de parmezaanse kaas en veel zwarte peper.
5. Laat de pasta goed uitlekken, doe hem in de pan met de plakjes pancetta of spek en meng alles goed.
6. Draai het vuur uit, doe meteen het eimengsel in de pan en meng het door de pasta.
7. Verdeel de op smaak gebrachte spaghetti over 4 verwarmde kommen en bestrooi met versgemalen zwarte peper. Zet de kommen direct op tafel met de parmezaanse kaas ernaast.
gaby prins zegt: