Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met knoflook, chili en tomaatjes
PT15M
Spaghetti met knoflook, chili en tomaatjes
Een heerlijk spaghetti met knoflook, chili en tomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
michiel smet
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
495 kCal energie
7 Gram eiwit
32 Gram vet
44 Gram koolhydraten
7 Gram eiwit
32 Gram vet
44 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met knoflook, chili en tomaatjes te bereiden
-Bereiding: snijd de peper overlangs doormidden en verwijder de zaadjes.
-Pel de knoflook,hak de peper,knoflook en peterselie grof.
-Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Verhit de olie in een pan en bak de knoflook goudbruin.
-Voeg de rode peper,peterselie en tomaatjes toe en laat het geheel even bakken tot het vel van de tomaatjes knapt.
-Afwerking:giet de pasta af en schep deze meteen om met de saus.Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
-Pel de knoflook,hak de peper,knoflook en peterselie grof.
-Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Verhit de olie in een pan en bak de knoflook goudbruin.
-Voeg de rode peper,peterselie en tomaatjes toe en laat het geheel even bakken tot het vel van de tomaatjes knapt.
-Afwerking:giet de pasta af en schep deze meteen om met de saus.Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Els Meeuwsen zegt:
Gr.Els