KookJij

Spaghetti met knoflook, chili en tomaatjes

Een heerlijk spaghetti met knoflook, chili en tomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie: 495 kCal energie
7 Gram eiwit
32 Gram vet
44 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met knoflook, chili en tomaatjes te bereiden

-Bereiding: snijd de peper overlangs doormidden en verwijder de zaadjes.
-Pel de knoflook,hak de peper,knoflook en peterselie grof.
-Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Verhit de olie in een pan en bak de knoflook goudbruin.
-Voeg de rode peper,peterselie en tomaatjes toe en laat het geheel even bakken tot het vel van de tomaatjes knapt.
-Afwerking:giet de pasta af en schep deze meteen om met de saus.Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Dit ga ik maken lijkt me lekker, doe er gevulde puntpaprika bij. Weet niet of het een goede combi is dus maar uitproberen. Heb het recept ook bewaard.
Gr.Els
w.porck

w.porck zegt:
Ook weer lekker makkelijk en zeer smakelijk, complimenten.