Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met lamsgehakt en spinazie
PT35M
Spaghetti met lamsgehakt en spinazie
Een heerlijk spaghetti met lamsgehakt en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met lamsgehakt en spinazie te bereiden
1. Fruit de gesnipperde ui in wat olijfolie. Doe er het gehakt bij en kruid met peper en zout.
2. Snipper de sjalot en het teentje knoflook. Fruit ze in wat olijfolie en voeg er het blik tomaten aan toe. Laat 20 minuten zacht sudderen. Doe er de rode wijnazijn bij en kruid met peper, zout en oregano.
3. Doe de tomatensaus en de spinazie bij het gehakt en laat alles samen 10 minuten sudderen. Doe er tot slot de gehakte blaadjes basilicum bij.
4. Kook de spaghetti al dente en serveer met de saus en geraspte parmezaan.
2. Snipper de sjalot en het teentje knoflook. Fruit ze in wat olijfolie en voeg er het blik tomaten aan toe. Laat 20 minuten zacht sudderen. Doe er de rode wijnazijn bij en kruid met peper, zout en oregano.
3. Doe de tomatensaus en de spinazie bij het gehakt en laat alles samen 10 minuten sudderen. Doe er tot slot de gehakte blaadjes basilicum bij.
4. Kook de spaghetti al dente en serveer met de saus en geraspte parmezaan.