Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met scampi's en koriander
PT35M
Spaghetti met scampi's en koriander
Een heerlijk spaghetti met scampi's en koriander recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spaghetti met scampi's en koriander te bereiden
1. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Ontpit het pepertje en snij het in stukjes. Doe alles in de vijzel en plet tot moes.
2. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Pel ondertussen de scampi's, snij de rugzijde overlangs open en verwijder het zwarte darmkanaal. Snipper de koriander.
3. Bak de scampi's 3 minuten op hoog vuur, in 2 eetlepels olijfolie. Temper het vuur en roer er de sjalotpasta door, en de helft van de koriander. Kruid met peper.
4. Giet de pasta af en roer er een eetlepel olijfolie door.
5. Schik de pasta op de border en verdeel er de scampi over. Besprenkel met limoensap en garneer met gesnipperde koriander.
2. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Pel ondertussen de scampi's, snij de rugzijde overlangs open en verwijder het zwarte darmkanaal. Snipper de koriander.
3. Bak de scampi's 3 minuten op hoog vuur, in 2 eetlepels olijfolie. Temper het vuur en roer er de sjalotpasta door, en de helft van de koriander. Kruid met peper.
4. Giet de pasta af en roer er een eetlepel olijfolie door.
5. Schik de pasta op de border en verdeel er de scampi over. Besprenkel met limoensap en garneer met gesnipperde koriander.