KookJij

Spaghetti met zalm, garnalen, venkel en tomatensaus

Spaghetti met zalm, garnalen, venkel en tomatensaus
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Lidl receptkaart, koken met aanbiedingen
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met zalm, garnalen, venkel en tomatensaus te bereiden

  1. Verwijder de harde onderkant van de venkel en snij de venkel in dunne plakken.
  2. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
  3. Snij de zalm in blokjes van 2 cm.
  4. Verhit wat olijfolie in een hapjespan en fruit de venkel, ui en knoflook aan.
  5. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten mee.
  6. Voeg de gepelde tomaten, zalmblokjes en garnalen toe en laat de saus 10 minuten op laag vuur inkoken.
  7. Pers de sinaasappel uit en hak de dille fijn.
  8. Voeg de snacktomaatjes, dille en het sinaasappelsap toe aan de saus.
  9. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  10. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  11. Serveer de spaghetti met de tomatensaus, snacktomaten, zalm en garnalen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst