Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met zalm, garnalen, venkel en tomatensaus
PT20M
Spaghetti met zalm, garnalen, venkel en tomatensaus
Spaghetti met zalm, garnalen, venkel en tomatensaus
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Lidl receptkaart, koken met aanbiedingen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met zalm, garnalen, venkel en tomatensaus te bereiden
- Verwijder de harde onderkant van de venkel en snij de venkel in dunne plakken.
- Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- Snij de zalm in blokjes van 2 cm.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en fruit de venkel, ui en knoflook aan.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten mee.
- Voeg de gepelde tomaten, zalmblokjes en garnalen toe en laat de saus 10 minuten op laag vuur inkoken.
- Pers de sinaasappel uit en hak de dille fijn.
- Voeg de snacktomaatjes, dille en het sinaasappelsap toe aan de saus.
- Breng de saus op smaak met zout en peper.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de spaghetti met de tomatensaus, snacktomaten, zalm en garnalen.