Recept
« Terug naar recepten
Spareribs met piment
PT105M
Spareribs met piment
Een heerlijk spareribs met piment recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
105 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spareribs met piment te bereiden
1. meng de ketchup, de sojasaus, de olijfolie, het pimentpoeder, een snuifje witte peper en zout in een kom. Bestrijk het ribstuk aan beide kanten met flink wat van deze marinade en zet het 1 uur in de koelkast.
2. Leg het ribstuk op een rooster met daaronder een grote bakplaat. Zet een 30-tal minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 140°C en vervolgens nog eens 10 minuten op 190°C.
3. Bestrijk het vlees tussendoor met de rest van de marinade. Serveer met een frisse, groene salade of een tomaat-komkommersalade.
2. Leg het ribstuk op een rooster met daaronder een grote bakplaat. Zet een 30-tal minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 140°C en vervolgens nog eens 10 minuten op 190°C.
3. Bestrijk het vlees tussendoor met de rest van de marinade. Serveer met een frisse, groene salade of een tomaat-komkommersalade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
asterix zegt:
Mvg en eet smakkelijk, Asterix ;):p:D
Lizemie2 zegt:
Piment is een (Spaanse) peper die lijkt op een kleine, smalle paprika