Recept
« Terug naar recepten
Speculaasdeeg
PT30M
Speculaasdeeg
Een heerlijk speculaasdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
martijn snellen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Speculaasdeeg te bereiden
Meng alle ingrediënten in een kom.
Snijd de koude boter of margarine klein door het meelmengsel.
Kneed alle ingrediënten met een koele hand of kneedhaak snel tot een samenhangende bal.
Zet afgedekt op een koele plek (b.v. koelkast) voor enkele dagen (om de kruiden te laten inwerken.)
Snijd de koude boter of margarine klein door het meelmengsel.
Kneed alle ingrediënten met een koele hand of kneedhaak snel tot een samenhangende bal.
Zet afgedekt op een koele plek (b.v. koelkast) voor enkele dagen (om de kruiden te laten inwerken.)
Liske zegt: