KookJij

Speculaasdeeg

Een heerlijk speculaasdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Speculaasdeeg te bereiden

Meng alle ingrediënten in een kom.

Snijd de koude boter of margarine klein door het meelmengsel.

Kneed alle ingrediënten met een koele hand of kneedhaak snel tot een samenhangende bal.

Zet afgedekt op een koele plek (b.v. koelkast) voor enkele dagen (om de kruiden te laten inwerken.)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Liske

Liske zegt:
Aan ingredienten heb je al zo'n 500 gram bij elkaar.
Floris

Floris zegt:
ja hier heb ik dus niks aan want er word niet vermeld voor hoeveel personen je er (ongeveer) uit kan halen:( erg jammer
Tania

Tania zegt:
helemaal goed, zonder eiwit. Ik laat de amandelen ook weg en dan doe ik mijn dochter met deze taart (waarschijnlijk gevuld met custard pudding van rijstmelk en custardpoeder) een groot plezier.
Dankjewel :)