Recept
« Terug naar recepten
speklapjes op de grill met balsamicoazijn
PT10M
speklapjes op de grill met balsamicoazijn
Een heerlijk speklapjes op de grill met balsamicoazijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vlees.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe speklapjes op de grill met balsamicoazijn te bereiden
Laat de speklapjes op kamertemperatuur komen. Wrijf ze licht in met sambal en peper. Wrijf de grillpan in met olie en laat de pan heet worden. Grill de speklapjes rondom in 8 minuten gaar en krokant. Besprenkel ze met wat balsamicoazijn na 6 minuten. Bestrooi ze na het grillen met wat zout. Je kunt ze ook op de barbeque leggen.