Recept
« Terug naar recepten
Sperziebonen en artisjoksalade
PT20M
Sperziebonen en artisjoksalade
Een heerlijk sperziebonen en artisjoksalade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Moniek Span
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
MiddenOosten
Bron:
www.saladesenzo.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sperziebonen en artisjoksalade te bereiden
Kook de sperziebonen. Giet ze af en spoel ze even af met koud water. Snijd ze schuin doormidden. Snijd de artisjok in vieren, de ui in ringen, rasp de wortel en hak de kruiden fijn. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af. Gooi dit allemaal in een grote schaal en meng goed door elkaar. Klop alle ingrediënten van de dressing tot een lobbige dressing. Schenk het over het groentemengsel en schep goed door. Bestrooi met grof gehakte hazelnoten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mon zegt:
ger2 zegt:
Misschien heb je het erg druk, maar wat en hoe met het marineren van de artisjokken harten??
ger2 zegt:
Misschien heb je het erg druk, maar wat en hoe met het marineren van de artisjokken harten??
ger2 zegt:
Het ziet er fris uit, maar wat moet ik me voorstellen bij gemarineerde artisjokken harten? vr.gr.
Ger
ger2 zegt:
Ik ga het eens uitproberen, er zit goed veel groente in en daar doe ik mijn vrouw een plezier mee.
Ger