KookJij

Sperziebonen en artisjoksalade

Een heerlijk sperziebonen en artisjoksalade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6-8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: MiddenOosten
Bron: www.saladesenzo.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sperziebonen en artisjoksalade te bereiden

Kook de sperziebonen. Giet ze af en spoel ze even af met koud water. Snijd ze schuin doormidden. Snijd de artisjok in vieren, de ui in ringen, rasp de wortel en hak de kruiden fijn. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af. Gooi dit allemaal in een grote schaal en meng goed door elkaar. Klop alle ingrediënten van de dressing tot een lobbige dressing. Schenk het over het groentemengsel en schep goed door. Bestrooi met grof gehakte hazelnoten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ger2

ger2 zegt:
Bedankt Moniek,
Ik ga het eens uitproberen, er zit goed veel groente in en daar doe ik mijn vrouw een plezier mee.
Ger
mon

mon zegt:
Hoi ger2, ik weet ook niet waarom ik gemarineerde artisjokken heb opgeschreven, je moet namelijk gewone artisjokken gebruiken. Ze worden genoeg op smaak gebracht door de kruiden en de dressing!
ger2

ger2 zegt:
Dag Moniek,
Misschien heb je het erg druk, maar wat en hoe met het marineren van de artisjokken harten??
ger2

ger2 zegt:
Dag Moniek,
Misschien heb je het erg druk, maar wat en hoe met het marineren van de artisjokken harten??
ger2

ger2 zegt:
Hallo Moniek
Het ziet er fris uit, maar wat moet ik me voorstellen bij gemarineerde artisjokken harten? vr.gr.
Ger