Recept
« Terug naar recepten
Spicey Meditranese Beef
PT30M
Spicey Meditranese Beef
Een heerlijk spicey meditranese beef recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ramona van der made
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spicey Meditranese Beef te bereiden
Ovenstand 175 grade
Werkwijze : begin met Mise place het snijden van de uien
( halve uienringen), chillipeper( zo fijn mogelijk)
en snij de plakjes chorrizo in blokjes
voorverwarm de oven alvast op 175 grade
hou deze scheiden , en stamp in een vijzel de peperkorrels fijn.
begin met het maken van de vulling,
voeg de de chillipoeder , chillipeper, peper
Sambal, chorrizo bij de de roomkaas
en mengt doorelkaar heen
Schooi op een grillpan de biefstuk dicht.
indien deze klaar is laat deze dan 5 minuten rusten op bord
Vet in de tussentijd de ovenplaat in.
en leg 2 plakjes bladerdeeg op ovenplaat
en laat deze alvast 5 min bakken in de oven
en Snij biefstukjes vervolgens diagonaal in .
en vul de incapingen met het roomkaasmengsel
leg de biefstukje in de lengte op de stukjes bladerdeeg
en laat deze geduren 10 tot 15 min in oven verder garen.
Fruit in tussentijd de uien chillipeper en knoflook aan
en voeg de koksroom erbij
doe de pepersausmix bij de 200 ml water roer doorelkaar
doe dit alles in het pannetje mengsel roer dit doorelkaar
en voeg een beetje chillipoeder voor extra boost en kleurtje
bij. dan heb een heerlijk stukje vlees met lekkere pittige saus
Servicetip : salade met gebakken aardappels
Werkwijze : begin met Mise place het snijden van de uien
( halve uienringen), chillipeper( zo fijn mogelijk)
en snij de plakjes chorrizo in blokjes
voorverwarm de oven alvast op 175 grade
hou deze scheiden , en stamp in een vijzel de peperkorrels fijn.
begin met het maken van de vulling,
voeg de de chillipoeder , chillipeper, peper
Sambal, chorrizo bij de de roomkaas
en mengt doorelkaar heen
Schooi op een grillpan de biefstuk dicht.
indien deze klaar is laat deze dan 5 minuten rusten op bord
Vet in de tussentijd de ovenplaat in.
en leg 2 plakjes bladerdeeg op ovenplaat
en laat deze alvast 5 min bakken in de oven
en Snij biefstukjes vervolgens diagonaal in .
en vul de incapingen met het roomkaasmengsel
leg de biefstukje in de lengte op de stukjes bladerdeeg
en laat deze geduren 10 tot 15 min in oven verder garen.
Fruit in tussentijd de uien chillipeper en knoflook aan
en voeg de koksroom erbij
doe de pepersausmix bij de 200 ml water roer doorelkaar
doe dit alles in het pannetje mengsel roer dit doorelkaar
en voeg een beetje chillipoeder voor extra boost en kleurtje
bij. dan heb een heerlijk stukje vlees met lekkere pittige saus
Servicetip : salade met gebakken aardappels