Recept
« Terug naar recepten
Spinazie aardappel ovenschotel
PT45M
Spinazie aardappel ovenschotel
Een heerlijk spinazie aardappel ovenschotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spinazie aardappel ovenschotel te bereiden
Braad het gehakt rul en voeg een snufje nootmuskaat, peper en zout toe.
Voeg nadat het gehakt rul is geworden, de spinazie toe en roer het geheel goed onder elkaar.
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af en pureer met de boter. Breng op smaak met wat nootmuskaat en peper.
Indien de Maggi aardappelpuree voor ovenschotel wordt gebruikt, volg de instructies op het pak.
Schep het gehakt met spinazie in een ingevette ovenschaal en verdeel de aardappelpuree er gelijkmatig overheen met een vork.
Bak het af in de oven voor ong. 30 min op 175°C.
Voeg nadat het gehakt rul is geworden, de spinazie toe en roer het geheel goed onder elkaar.
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af en pureer met de boter. Breng op smaak met wat nootmuskaat en peper.
Indien de Maggi aardappelpuree voor ovenschotel wordt gebruikt, volg de instructies op het pak.
Schep het gehakt met spinazie in een ingevette ovenschaal en verdeel de aardappelpuree er gelijkmatig overheen met een vork.
Bak het af in de oven voor ong. 30 min op 175°C.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Fam zegt:
ineke60 zegt:
Will zegt: