Dit recept maak ik nu al een tijdje. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor de gehandicapten waarvoor ik kook. Zij vinden het erg lekker en zo ook mijn collega's.
Het recept wordt vaak doorgegeven aan anderen.
Recept
« Terug naar recepten
spinazie spagetti
PT20M
spinazie spagetti
Een heerlijk spinazie spagetti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Cynthia Marcus
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
iglo en een beetje van mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe spinazie spagetti te bereiden
vul de grote pan met water en strooi daarin een flinke hoeveelheid zout. [ meer dan normaal voor je gevoel]
kook het water.
Ondertussen de zongedroogde tomaten te weken zetten in het kommetje.
doe wat olijfolie in de wok en plet en snijt de knoflook.
bak de knoflook even aan in de wok. let op niet laten bruinen. Gooi de spinazie in de wok en laat deze rustig ontdooien op matig vuur met regelmatig roeren.
kook de spagetti voor 6-7 minuten net beetgaar.
schep een flinke lepel van dat kook vocht bij de spinazie en giet de spagetti af. Als de spinazie goed warm in mag de spagetti erbij in de wok. met een tang kun je de inhoud het beste om scheppen.
Snijt de uitgelekte zongedroogde tomaten en de mozarella in stukjes en schep deze even mee in de spinazie spagetti.
Serveer in een diep bord en stooi er grozettastrooikaas over.
eet smakelijk
kook het water.
Ondertussen de zongedroogde tomaten te weken zetten in het kommetje.
doe wat olijfolie in de wok en plet en snijt de knoflook.
bak de knoflook even aan in de wok. let op niet laten bruinen. Gooi de spinazie in de wok en laat deze rustig ontdooien op matig vuur met regelmatig roeren.
kook de spagetti voor 6-7 minuten net beetgaar.
schep een flinke lepel van dat kook vocht bij de spinazie en giet de spagetti af. Als de spinazie goed warm in mag de spagetti erbij in de wok. met een tang kun je de inhoud het beste om scheppen.
Snijt de uitgelekte zongedroogde tomaten en de mozarella in stukjes en schep deze even mee in de spinazie spagetti.
Serveer in een diep bord en stooi er grozettastrooikaas over.
eet smakelijk
Liske zegt: