Recept
« Terug naar recepten
Spirelli met een kervelgroenten sausje en worst
PT35M
Spirelli met een kervelgroenten sausje en worst
Een heerlijk spirelli met een kervelgroenten sausje en worst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spirelli met een kervelgroenten sausje en worst te bereiden
Pasta beetgaar koken in ruim water met het bouillonblokje.
Vlees gaar aanbakken in boter.
Wortelen in halve ringen snijden.
Witloof grof snijden.
Champignons in 4 snijden.
Sluimererwten in twee snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Kervel grof hakken.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie en kruid naar smaak af voeg de kaas, room en kervel toe warm goed op.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af.
Vlees gaar aanbakken in boter.
Wortelen in halve ringen snijden.
Witloof grof snijden.
Champignons in 4 snijden.
Sluimererwten in twee snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Kervel grof hakken.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie en kruid naar smaak af voeg de kaas, room en kervel toe warm goed op.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.