Recept
« Terug naar recepten
Spirelli met zalm
PT25M
Spirelli met zalm
Een heerlijk spirelli met zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
primo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spirelli met zalm te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Snijd de zalm in blokjes.
Verhit de boter in een pan en stoof de soepgroenten op een zacht vuurtje (ongeveer 10 min).
Breng op smaak met het verkruimelde bouillonblokje, peper en zout.
Voeg de zalm, de room, een scheutje witte wijn en de dille toe.
Laat de saus indikken (ongeveer 5 min).
Meng de pasta met de saus.
Snijd de zalm in blokjes.
Verhit de boter in een pan en stoof de soepgroenten op een zacht vuurtje (ongeveer 10 min).
Breng op smaak met het verkruimelde bouillonblokje, peper en zout.
Voeg de zalm, de room, een scheutje witte wijn en de dille toe.
Laat de saus indikken (ongeveer 5 min).
Meng de pasta met de saus.