Recept
« Terug naar recepten
Stamppot andijvie
PT40M
Stamppot andijvie
Een heerlijk stamppot andijvie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stamppot andijvie te bereiden
Aardappels schillen, in vieren snijden en in ruime pan in laagje koud water met wat zout aan de kook brengen. Laag zetten en in 15-20 min. gaarkoken.
En de rookworst bij de aardappels in de pan doen.
Ondertussen de spekjes opbakken. Aardappels, andijvie, scheutje melk, klontje boter en een beetje peper samen mixen, vervolgens de spekjes erdoor doen.
Mijn kookverhaal (mia Elsjan)
Ook lekker met een gehaktballetje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gea zegt:
mia7 zegt:
Dit kan ook nog !:)
mmmmm lekker :p
Groetjes Mia.
Dank je wel :):)
En dank voor de les van de Andijvie. Zo leer je er steeds weer nieuwe dingen.
Horridoheinz zegt:
mia7 zegt:
Bedank voor je tip!:p:)
Groetjes Mia:)
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
bametz-saffrie zegt: