Recept
« Terug naar recepten
Stoemp met blonde linzen en een vleugje curry
PT15M
Stoemp met blonde linzen en een vleugje curry
Een heerlijk stoemp met blonde linzen en een vleugje curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoemp met blonde linzen en een vleugje curry te bereiden
Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken. Stoom ze 30 min. tot ze zacht zijn
Kook de linzen apart in niet gezouten kokend water.
Plaats de aardappelen en linzen in een kom. Voeg de koude boter in stukjes toe en de curry. Breng op smaak met peper en zout en plet met een pureestamper. Giet de karnemelk erbij en meng met de fijngehakte bieslook.
Kook de linzen apart in niet gezouten kokend water.
Plaats de aardappelen en linzen in een kom. Voeg de koude boter in stukjes toe en de curry. Breng op smaak met peper en zout en plet met een pureestamper. Giet de karnemelk erbij en meng met de fijngehakte bieslook.