Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met omelet
PT10M
Stokbrood met omelet
Een heerlijk stokbrood met omelet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood met omelet te bereiden
Snij de ham in stukjes en bak ze kort in boter in een pan met antiaanbaklaag.
Kluts de eieren in een kom en voeg geraspte kaas, peper en zout toe.
Giet de eieren bij de ham en voeg ook de peterselie toe.
Roer een beetje door de eieren en laat zachtjes garen tot een luchtige omelet.
Snij de broodjes open en beleg ze met stukken omelet.
Kluts de eieren in een kom en voeg geraspte kaas, peper en zout toe.
Giet de eieren bij de ham en voeg ook de peterselie toe.
Roer een beetje door de eieren en laat zachtjes garen tot een luchtige omelet.
Snij de broodjes open en beleg ze met stukken omelet.