Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met spiegeleitjes
PT20M
Stokbrood met spiegeleitjes
Een heerlijk stokbrood met spiegeleitjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood met spiegeleitjes te bereiden
Rooster de sneetjes stokbrood in de oven.Blancheer gedurende 4 minuten de hele lente uitjes,laat ze uitlekken en bak ze dan met een scheutje olijfolie,de gesnipperde ui,de tuinbonen,zout en witte peper ongeveer 3 minuten.Bak in een grote koekenpan de spiegeleitjes in een eetlepel schuimende boter,doe er zout en peper bij.Verdeel het groentemengsel op de sneetjes stokbrood en leg daarop de spiegeleitjes;leg de toastjes op een platte schaal en dien ze meteen op.
resi, zegt: