Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje met zuurkool en vis
PT25M
Stoofpotje met zuurkool en vis
Een heerlijk stoofpotje met zuurkool en vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje met zuurkool en vis te bereiden
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
Maak de zuurkool los met een vork en verdeel over 8 ministoofpotjes. Lepel 1 eetlepel room in elk potje, bestrooi eventueel met een snuifje komijn.
Versnij de visfilets in 24 grote blokjes en de gerookte zam in 24 rechthoeken. Wikkel elk visblokje in een stukje zalm. Verdeel over de stoofpotjes.
Werk af met een takje dille, sluit de potjes en laat 15 min. in de oven bakken.
Dien warm op.
Maak de zuurkool los met een vork en verdeel over 8 ministoofpotjes. Lepel 1 eetlepel room in elk potje, bestrooi eventueel met een snuifje komijn.
Versnij de visfilets in 24 grote blokjes en de gerookte zam in 24 rechthoeken. Wikkel elk visblokje in een stukje zalm. Verdeel over de stoofpotjes.
Werk af met een takje dille, sluit de potjes en laat 15 min. in de oven bakken.
Dien warm op.
yvonne zegt:
Maar ik houd niet zo van zuurkool dus probeer ik het met krielaardappeltjes en prei.