Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van aardappelen, wortelen bereid met Lindemans kriek
PT40M
Stoofpotje van aardappelen, wortelen bereid met Lindemans kriek
Een heerlijk stoofpotje van aardappelen, wortelen bereid met lindemans kriek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van aardappelen, wortelen bereid met Lindemans kriek te bereiden
Aardappelen schillen in vier snijden en halfgaar koken in licht gezouten water, afgieten.
Wortelen in ringen snijden.
Ajuin in grove stukken snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Boter laten smelten in een pan voeg al de boven vernoemde ingredienten toe kruid goed met de kippenkruiden. Voeg de kriek toe en laat op een matig vuur gaar worden.
Indien nodig een beetje bijbinden.
Serveer zeer warm.
Wortelen in ringen snijden.
Ajuin in grove stukken snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Boter laten smelten in een pan voeg al de boven vernoemde ingredienten toe kruid goed met de kippenkruiden. Voeg de kriek toe en laat op een matig vuur gaar worden.
Indien nodig een beetje bijbinden.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: