Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn
PT70M
Stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn
Een heerlijk stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn te bereiden
Braad het rundstoofvlees aan in de olijfolie.
Voeg de ui en de rode wijn toe en breng op smaal met peper, zout en paprikapoeder. Dek af en laat 50 min. garen op een zacht vuur.
Voeg er de paprikareepjes en de balsamicoazijn toe en laat samen 10 min. garen. Roer voorzichtig om.
Laat nog 5 tot 10 min. verder garen en dien goed heet op.
Voeg de ui en de rode wijn toe en breng op smaal met peper, zout en paprikapoeder. Dek af en laat 50 min. garen op een zacht vuur.
Voeg er de paprikareepjes en de balsamicoazijn toe en laat samen 10 min. garen. Roer voorzichtig om.
Laat nog 5 tot 10 min. verder garen en dien goed heet op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
inged zegt:
Groetjes Inge;)
Antoon zegt:
Bedankt voor het recept.
Monique ottenbros zegt: