Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje vegetarisch
PT30M
Stoofpotje vegetarisch
Een heerlijk stoofpotje vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje vegetarisch te bereiden
Raap in schijven snijden.
Koolrabi in schijven snijden.
Wortel in ringen snijden.
Porei in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Aardappelen in schijven snijden.
Stoof de groenten apart half gaar aan in een beetje boter en kruid deze naar smaak .
Aardappelen beetgaar koken en afgieten.
Smeer de potjes goed in met boter en leg er een deel aardappelschijfjes in vervolgens laag voor laag de groenten en eindig met aardappel.
Bestrooi rijkelijk met kaas,chapelure de fijn gesnipperde bieslook een beetje paprikapoeder vervolgens een beetje vloeibare boter eroverheen.
Zet deze +/- 20 min in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Koolrabi in schijven snijden.
Wortel in ringen snijden.
Porei in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Aardappelen in schijven snijden.
Stoof de groenten apart half gaar aan in een beetje boter en kruid deze naar smaak .
Aardappelen beetgaar koken en afgieten.
Smeer de potjes goed in met boter en leg er een deel aardappelschijfjes in vervolgens laag voor laag de groenten en eindig met aardappel.
Bestrooi rijkelijk met kaas,chapelure de fijn gesnipperde bieslook een beetje paprikapoeder vervolgens een beetje vloeibare boter eroverheen.
Zet deze +/- 20 min in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
dorry zegt: