KookJij

Stoofpotje vegetarisch

Een heerlijk stoofpotje vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje vegetarisch te bereiden

Raap in schijven snijden.
Koolrabi in schijven snijden.
Wortel in ringen snijden.
Porei in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Aardappelen in schijven snijden.
Stoof de groenten apart half gaar aan in een beetje boter en kruid deze naar smaak .
Aardappelen beetgaar koken en afgieten.
Smeer de potjes goed in met boter en leg er een deel aardappelschijfjes in vervolgens laag voor laag de groenten en eindig met aardappel.
Bestrooi rijkelijk met kaas,chapelure de fijn gesnipperde bieslook een beetje paprikapoeder vervolgens een beetje vloeibare boter eroverheen.
Zet deze +/- 20 min in een voorverwarmde oven op 180 gr.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dorry

dorry zegt:
Leuk idee Hilde zo in een stoofpotje, die heb ik ook nog. Van het weekend maken voor mijn zusje.