Recept
« Terug naar recepten
Stoofschotel snoekbaars
PT45M
Stoofschotel snoekbaars
Een heerlijk stoofschotel snoekbaars recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofschotel snoekbaars te bereiden
Snij de paprika en wortel in blokjes.
snij de uien in ringen.
Verhit de olie in de pan en fruit de uienringen.
Voeg de paprika en de wortel toe en stoof alles gaar.
De aardappelen koken en in plakjes snijden.
De champignons en tomaten in plakjes snijden en samen met de aardappelschijfjes toevoegen aan de paprika en wortel.
Het geheel in een laagje water met wat boter gaar stoven.
Voeg hierna de tomatenpuree, tijm, peper, zout, knoflook, suiker en bouillonpoeder toe en doe er eventueel wat water bij.
Laat alles 15 min. sudderen.
Voeg de snoekbaars, rivierkreeftjes en de wijn toe.
Laat alles 15 min. zachtjes koken totdat de vis gaar is.
Serveren met stokbrood en gemengde sla.
snij de uien in ringen.
Verhit de olie in de pan en fruit de uienringen.
Voeg de paprika en de wortel toe en stoof alles gaar.
De aardappelen koken en in plakjes snijden.
De champignons en tomaten in plakjes snijden en samen met de aardappelschijfjes toevoegen aan de paprika en wortel.
Het geheel in een laagje water met wat boter gaar stoven.
Voeg hierna de tomatenpuree, tijm, peper, zout, knoflook, suiker en bouillonpoeder toe en doe er eventueel wat water bij.
Laat alles 15 min. sudderen.
Voeg de snoekbaars, rivierkreeftjes en de wijn toe.
Laat alles 15 min. zachtjes koken totdat de vis gaar is.
Serveren met stokbrood en gemengde sla.