Recept
« Terug naar recepten
Stoofvlees op z'n italiaans
PT150M
Stoofvlees op z'n italiaans
Een heerlijk stoofvlees op z'n italiaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Rob Aschman
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Taste nr1 2008
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofvlees op z'n italiaans te bereiden
Verwarm de olie in een pan en bak het sukadevlees aan alle kanten aan. Bestrooi dan wat peper en zout erover. Roer de uien erdoor en bak ze even mee.
Giet de wijn, azijn en bouillon erbij en voeg ook de gedroogde tomaatjes toe.
Laat met het deksel op de pan ongeveer 2 uur sudderen. Het vlees moet goed gegaard zijn.
Controleer tussendoor of het vlees onder het vocht staat. Voeg anders wat extra bouillon toe.
Maak dit samen met aadappel-anders met paprika smaak of gewoon lekker gebakken aardappelen
Giet de wijn, azijn en bouillon erbij en voeg ook de gedroogde tomaatjes toe.
Laat met het deksel op de pan ongeveer 2 uur sudderen. Het vlees moet goed gegaard zijn.
Controleer tussendoor of het vlees onder het vocht staat. Voeg anders wat extra bouillon toe.
Maak dit samen met aadappel-anders met paprika smaak of gewoon lekker gebakken aardappelen