KookJij

Stoofvlees uit de oven

Gevonden op sucadelappenbereiden
Recept van:
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofvlees uit de oven te bereiden

  1. Oven op 120 graden voorverwarmen.
  2. Snij het vlees in blokjes van 2 cm bij 2 cm. Strooi peper en zout erover voor de smaak.
  3. Bak de blokjes aan beide kanten bruin en leg ze in de ovenschaal.
  4. Snij de uien in ringen en bak deze ook. Voeg bloem in de braadpan en laat dit even bakken.
  5. Los het buillonblokje op in een halve liter water en voeg de kruidnagels en de laurierblaadjes hieraan toe. Giet dit mengsel in de braadpan erbij.
  6. Zodra dit kookt voeg je de ketjap toe en laat je het even koken.
  7. Giet dit mengsel in de pan en laat dit in de oven garen.
  8. Na 3 tot 4 uur is het vlees klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marina

marina zegt:
mmmmmmmmmmmm