Recept
« Terug naar recepten
Stoofvlees uit de oven
PT240M
Stoofvlees uit de oven
Gevonden op sucadelappenbereiden
Recept van:
Miro Valk
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Sucadelappen bereiden
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofvlees uit de oven te bereiden
- Oven op 120 graden voorverwarmen.
- Snij het vlees in blokjes van 2 cm bij 2 cm. Strooi peper en zout erover voor de smaak.
- Bak de blokjes aan beide kanten bruin en leg ze in de ovenschaal.
- Snij de uien in ringen en bak deze ook. Voeg bloem in de braadpan en laat dit even bakken.
- Los het buillonblokje op in een halve liter water en voeg de kruidnagels en de laurierblaadjes hieraan toe. Giet dit mengsel in de braadpan erbij.
- Zodra dit kookt voeg je de ketjap toe en laat je het even koken.
- Giet dit mengsel in de pan en laat dit in de oven garen.
- Na 3 tot 4 uur is het vlees klaar.
marina zegt: