Recept
« Terug naar recepten
Strudel met omelet en rauwe ham
PT40M
Strudel met omelet en rauwe ham
Een heerlijk strudel met omelet en rauwe ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Strudel met omelet en rauwe ham te bereiden
Klop 6 eieren los met de melk,zout,peper en kruiden en bak hiervan in een kleine koekenpan in boter 2 dunne omeletten.Rol het croissantdeeg uit en wrijf de geperforeerde naden met water dicht.Leg de omeletten,elkaar iets overlappend.op het deeg en laat daarbij aan de zijkanten 2 centimeter vrij.Leg de plakken ham op de omelet,elkaar ook iets overlappend.Rol het deeg vanaf de lange kant op,samen met de vulling.Plak de deegrand met wat water vast en leg de strudel met de naad naar beneden op een bakplaat.Versier de bovenkant van het deeg met mooie blaadjes,gesneden uit de rest van het deeg.Klop 1 ei los en bestrijk het deeg hiermee.Bak de strudel in 20 minuten lichtbruin in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden.