Recept
« Terug naar recepten
Struisvogel filet medaillons met pistache noten
PT50M
Struisvogel filet medaillons met pistache noten
Een heerlijk struisvogel filet medaillons met pistache noten recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
nicht uit australie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Struisvogel filet medaillons met pistache noten te bereiden
Verwarm de olie in een grote bakpan en bak hierin de aubergine, courgette en de spaanse peper tot ze gaar zijn.
Maak de pan leeg en schut de bouillon erin, laat deze indampen totdat deze halveerd is. Voeg hierna de groenten weer toe en de olijven, peterselie en de helft van de basilicum, voeg peper en zout toe naar smaak en warm dit geheel op.
Meng de rest van de basilicum met de pistache noten en de knoflook en stop dit in een blender. Het heel fijn gesneden mengsel breng je op smaak met peper en zout en met toevoeging van de olie maak je hiervan een pasta.
Voor elk persoon, rooster je 150 gr medallions en serveer dit met het warme groentenbouillon mengsel en er boven op serveer je de 50 ml kruidenpas
Maak de pan leeg en schut de bouillon erin, laat deze indampen totdat deze halveerd is. Voeg hierna de groenten weer toe en de olijven, peterselie en de helft van de basilicum, voeg peper en zout toe naar smaak en warm dit geheel op.
Meng de rest van de basilicum met de pistache noten en de knoflook en stop dit in een blender. Het heel fijn gesneden mengsel breng je op smaak met peper en zout en met toevoeging van de olie maak je hiervan een pasta.
Voor elk persoon, rooster je 150 gr medallions en serveer dit met het warme groentenbouillon mengsel en er boven op serveer je de 50 ml kruidenpas
ellen zegt: