Recept
« Terug naar recepten
Suikertaart
PT70M
Suikertaart
Een heerlijk suikertaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.weekend.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Suikertaart te bereiden
Roer de ingrediënten voor het gistdeeg onder elkaar en kneed tot een homogeen deeg. Laat 30 min. rusten. Rol het deeg uit tot 5 mm dikte. Strijk een ronde taartvorm in met boter en bekleed met het deeg.
Doe het vanillemerg en het ei bij de room en klop los. Giet op het deeg. Strooi de suiker er gelijkmatig over uit. Laat de taart zo 15 min. rusten. Verdeel de klontjes boter over de taart en bak in 25 min. gaar in een oven van 220 °C.
Doe het vanillemerg en het ei bij de room en klop los. Giet op het deeg. Strooi de suiker er gelijkmatig over uit. Laat de taart zo 15 min. rusten. Verdeel de klontjes boter over de taart en bak in 25 min. gaar in een oven van 220 °C.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
joeri zegt:
svermaut zegt:
beertje36 zegt:
svermaut zegt:
Inventieve oplossing en SUPER TIP! TNX.