Recept
« Terug naar recepten
Surprise pannenkoeken
PT35M
Surprise pannenkoeken
Een heerlijk surprise pannenkoeken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Surprise pannenkoeken te bereiden
Snijd de verschillende visfilets in dobbelsteentjes van ongeveer 1 cm. Schil het fruit en de courgette en snijd in stukjes van ong. 2 cm.
Breng de visblokjes op smaak met peper en zout en bak even kort aan in boter. Doe in een andere pan hetzelfde met het fruit en de courgette.
Voeg de bijna gare visblokjes bij het fruit en de courgette, bevochtig met de visfumet en laat enkele minuten sudderen op een zacht vuurtje. Bind dit alles met wat maïsmeel en voeg er ten slotte de kruiden en de garnalen bij.
Warm de pannenkoeken op in de microgolfoven.
Vul de pannenkoeken met de bereiding en leg op voorverwarmde borden, overgiet met de saus en bestrooi met wat gehakte bieslook. Dien warm op.
Breng de visblokjes op smaak met peper en zout en bak even kort aan in boter. Doe in een andere pan hetzelfde met het fruit en de courgette.
Voeg de bijna gare visblokjes bij het fruit en de courgette, bevochtig met de visfumet en laat enkele minuten sudderen op een zacht vuurtje. Bind dit alles met wat maïsmeel en voeg er ten slotte de kruiden en de garnalen bij.
Warm de pannenkoeken op in de microgolfoven.
Vul de pannenkoeken met de bereiding en leg op voorverwarmde borden, overgiet met de saus en bestrooi met wat gehakte bieslook. Dien warm op.