Recept
« Terug naar recepten
Taart van tomaten
PT40M
Taart van tomaten
Een heerlijk taart van tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
vinos de espana
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taart van tomaten te bereiden
• Verwarm de oven voor op 180°C
• Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm
van 28 cm met het deeg.
• Bestrijk de bodem met de mosterd en
strooi hierop de geraspte kaas.
• Snijd de tomaten in ½ cm dikke
plakken en leg deze op de kaas.
• Snijd stukjes van de geitenkaas en leg
deze op de tomaten.
• Strooi hierover peper en zout.
• Bak de vlaai in ±30 minuten in de
voorverwarmde oven.
• Maak een topping van de verse
kruiden door ze heel fijn te hakken en
in het midden van de vlaai te leggen.
• Serveer de vlaai lauwwarm of koud.
• Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm
van 28 cm met het deeg.
• Bestrijk de bodem met de mosterd en
strooi hierop de geraspte kaas.
• Snijd de tomaten in ½ cm dikke
plakken en leg deze op de kaas.
• Snijd stukjes van de geitenkaas en leg
deze op de tomaten.
• Strooi hierover peper en zout.
• Bak de vlaai in ±30 minuten in de
voorverwarmde oven.
• Maak een topping van de verse
kruiden door ze heel fijn te hakken en
in het midden van de vlaai te leggen.
• Serveer de vlaai lauwwarm of koud.