Recept
« Terug naar recepten
Taartje met oesterzwam en geitenkaas
PT45M
Taartje met oesterzwam en geitenkaas
Een heerlijk taartje met oesterzwam en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje met oesterzwam en geitenkaas te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 4 eetlepels olijfolie met tijm, basilicum en knoflook. Snij aardappelen en courgettes in plakken van zo'n 0,5 cm. Borstel de oesterzwammen droog schoon. Leg de plakjes courgette en aardappel samen met de oesterzwammen in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Besprenkel met de kruidenolie en zet de schotel 30 minuten in de voorverwarmde oven.
2
Haal de schotel uit de oven en laat wat afkoelen. Maak torentjes met een plak aardappel, een plak courgette en een oesterzwam. Werk af met wat brokjes geitenkaas en wat honing.
3
Zet de torentjes 20 minuten in de oven tot de geitenkaas lichtjes smelt.
2
Haal de schotel uit de oven en laat wat afkoelen. Maak torentjes met een plak aardappel, een plak courgette en een oesterzwam. Werk af met wat brokjes geitenkaas en wat honing.
3
Zet de torentjes 20 minuten in de oven tot de geitenkaas lichtjes smelt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
Anna zegt:
(http://www.kookjij.nl/blog/maten-en-gewichten-versie-van-jan-a-van-der-hoeden)
fijnproever zegt:
Anna zegt:
fijnproever zegt:
Anna zegt: